Sikre leverandørkjeden din fra piratprodukter og uetisk atferd

Å kunne bevise opprinnelsen til produkter og bærekraftighet i leverandørkjeden blir viktigere og viktigere. Orixe har utviklet en løsning for dette.

Meld deg på vårt webinar om hvordan å sikre ett bærekraftig leverandørkjede.

Orixe bidrar til å effektivisere interne prosesser innenfor kvalitetssikring, innkjøp og lager. Vi hjelper bedrifter å bevise at de har en bærekraftig leverandørkjede og overholder Åpenhetsloven. Med Orixe kan bedrifter bevise at de kun bruker orginale deler og unngå forfalsket dokumentasjon. 

Orixe er et verktøy som understøtter prosessen for godkjenning av leverandører. Med Orixe kan tiden det normal tar å godkjenne leverandører reduseres for både kunde og leverandør. Du får også en bedre oversikt over hvilke leverandører som er godkjente til å levere hva. Bedriften din vil spare tid på leverandørgodkjenning, varemottak og kvalitetssikring.

Løsningen vår er utviklet i samarbeid med en bedrift som produserer til rom og forsvarsindustrien. Dette har gjort at vi har skapet en sikker, robust og presis løsning som vil gi kvalitetssjef, innkjøpssjef og lager en bedre arbeidshverdag.

Orixe er:

Demo Video

Kontakt Customer Success Teamet Våres

Customer Success Teamet vårt er her for å hjelpe deg og dine leverandører. Vårt mål er å sørge for at du kommer godt i gang med Orixe plattformen, og får tilgang på de funksjonene du behøver.

Eller la Oss Kontakte Deg

nb_NONorwegian