Gi Orixe Mulighten til å Sikre din Leverandørkjede

Vårt oppdrag er å sørge for at din bedrift kan effektivt bekjempe piratprodukter i leverandørkjeden, fjerne usikkerhet i revisjonsprosessen, og styrke tilliten mellom forretningspartnere.

Orixe hjelper deg å beskytte forsyningskjeden mot piratprodukter med hjelp av innovativ og energieffektiv ny teknologi som kombinerer blockchain og database.

Vår underliggende filosofi har gjort at vi har laget et system som er så enkelt, effektivt, og økonomisk attraktivt at det vil bidra med å forme en ny og bedre industristandard innen quality assurance og supply chain management.

Orixe’s mål er å gi bedrifter muligheten til å både være etiske og konkurransedyktige.

To av Orixes Moduler

Audit

Audit er designet til å gi deg full oversikt over leverandører, om de er godkjent for kjøp og hvor de befinner seg i revisjonsprosessen.

 

Trace

Trace er en sikker og kostnadseffektiv måte å spore komponenter når de beveger seg gjennom forsyningskjeden. Modulen lar deg sikkert og effektivt se komponentdetaljer og original dokumentasjon.

 

Audit

Automatiser og Forbedre Måten du Auditer/Reviderer

AUTOMATISERER OG SIMPLIFISERER

Orixe Audit -modulen automatiserer og forenkler godkjenningsprosessen til leverandørene dine. Modulen er designet for å gi deg en fullstendig oversikt over leverandørene dine og deres overholdelsesstatus grunnet dine kvalitetsstandarder. Alt dette bidrar til å gi deg full kontroll over forsyningskjeden.

VELG LEVERNDØRER MED LIKE STANDARDER SOM DEG SELV

Orixe Audit gir en brukervennlig digital løsning for automatisk revisjon av leverandører. Dette vil spare tid og krefter for både deg og dine leverandører, og det gjøres samtidig som du sikrer 100% dataintegritet. Hele tilsynet modulen gir, gjør det lettere å velge leverandører som følger de samme etiske og juridiske standardene som deg selv.

Orixe Audit Modulen at a Glance

Trace

Bygg et Transparant Forsyningskjede

FORHINDE AT FALSKE VARER KOMMER INN I FORSYNINGSKJEDEN

Orixe Trace sikrer at alle relevante detaljer om leverte komponenter og varer er lett synlige på en organisert måte. På grunn av dette vil du raskt kunne bekrefte at komponenter overholder juridiske og etiske kriterier, og også enkelt kunne sikre at komponenten oppfyller alle avtalte krav. I bunn og grunn er Orixe Trace et kraftig verktøy som forhindrer at forfalskede varer kommer inn i forsyningskjeden.


FULL ÅPENHET OM ALLE RELEVANTE DETALJER

Orixe Trace sørger for full åpenhet om alle relevante detaljer angående komponenter og varer til partene som er involvert i en transaksjon. Med denne formen for tilsyn i forsyningskjeden din, kan du sikre at forretningspartnerne følger de samme juridiske og etiske standardene, noe som reduserer risikoen for forfalskede deler, korrupsjon og uærlighet i forsyningskjeden. Dette styrker virksomheten din og bidrar til å støtte et tillitsfullt forhold til forretningspartnerne dine.

Orixe Trace Modulen at a Glance

Kontakt Customer Success Teamet Våres

Customer Success Teamet vårt er her for å støtte deg og dine leverandører. Målet vårt er å sørge for at du blir onboardet og har god bruk av Orixe plattformen.

Eller la Oss Kontakte Deg

+47 64 80 90 15

Email: sales@orixe.no

nb_NONorwegian