Gi Orixe mulighten til å sikre din leverandørkjede

Vårt oppdrag er å sørge for at din bedrift kan effektivt bekjempe piratprodukter i leverandørkjeden, fjerne usikkerhet i revisjonsprosessen, og styrke tilliten mellom forretningspartnere.

Orixe hjelper deg å beskytte forsyningskjeden mot piratprodukter med hjelp av innovativ og energieffektiv ny teknologi som kombinerer blockchain og database.

Vår underliggende filosofi har gjort at vi har laget et system som er så enkelt, effektivt, og økonomisk attraktivt at det vil bidra med å forme en ny og bedre industristandard innen quality assurance og supply chain management.

Orixe’s mål er å gi bedrifter muligheten til å både være etiske og konkurransedyktige.

Orixe Platformen Består av Fire Moduler:

Audit

Audit er designet til å gi deg full oversikt over leverandører, om de er godkjent for kjøp og hvor de befinner seg i revisjonsprosessen.

Sustainability

Sustainability er et kraftig selvvurderingsverktøy som lar deg enkelt score din CSR-modenhet og dele poengsummen din med leverandører og kjøpere.

Trace

Trace er en sikker og kostnadseffektiv måte å spore komponenter når de beveger seg gjennom forsyningskjeden. Modulen lar deg sikkert og effektivt se komponentdetaljer og original dokumentasjon.

After Market

After Market er et  verktøy som hjelper deg med å spore markedstransaksjoner, og sikrer mot forfalskede deler eller installasjoner som ikke er i henhold til standarder.

Orixe Platform & modulene våre er:

Ta Kontakt

Contact our Customer Success Team

André Grimsgaard

andre@orixe.no

Eirin Anti

eirin@orixe.no

Harald Wiborg Bøe

harald@orixe.no

Or Let Us Contact You

+47 64 80 90 15

Email: sales@orixe.no

nb_NONorwegian