Orixe Sustainability modulen er et kraftig verktøy for å hjelpe deg med å identifisere modenhetsstatus på hvor bærekraftig din bedrift er. Modulen gir deg en samlet poengsum på modenhetsnivået til bedriften og forsyningskjeden din.

 

 

Orixe Sustainability består av et spørreskjema med 13 spørsmål der hver enkelt spørsmål er relatert til et av FNs 10 Global Compact prinsipper som bygger opp under FNs bærekraftsmål.

Prøv Sustainability Modulen Gratis - Registrer Her!

Brukerens rett til personvern er av største betydning for Orixe. Når du registrerer deg, ber vi deg oppgi navn, organisasjon, e -postadresse og annen relatert informasjon. Vi vil bruke denne informasjonen til å gi deg ressursen du har bedt om og/eller for å gi deg støtten og relevant informasjon du trenger for å ha en god brukeropplevelse. Orixe vil ikke dele denne informasjonen med noen tredjepart.

DETALJER OM TJENESTER

Orixe gir bedrifter muligheten til å ha full kontroll over leverandørkjeden og redusere risikoen for å bli offer for pirat- og forfalskede varer. Orixe ble opprettet for å beskytte offentlige og forretningsmessige interesser. Ved å forbedre tilliten mellom kjøpere og leverandører vil vi skape en mer sikker, åpen og pålitelig markedsplass. Vår overordnede filosofi med Orixe er å lage et system som er så enkelt, effektivt og økonomisk attraktivt at det vil bidra til å forme en ny og bedre industristandard i produktregulering og forretningsintegritet. Våres tre moduler er Audit, Trace and Chain.

VÅR PROSESS

1Onbording og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe på en mest effektivt måte hjelpe din bedrift med å sikre leverandørkjeden din? Å bygge et forhold er viktig for oss.

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vår vil vise deg hvor effektivt og enkelt det er å implementere programvaren vår i din virksomhet. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for bedrifter som er interessert.

3Testing og ERP - Integrering

Teamet vårt vil være en del av implementeringen av programvaren vår i dine nåværende aktiviteter. Begynnelsen på et forretningsforhold har begynt!


HVA FÅR DU?

Fordelene ved å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte fordeler økonomisk, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og bevise overfor offentligheten at din bedrift tar ansvar.

RADIKAL INNOVASJON

Blockchain teknologi

SIKKERHET

Sikre leverandørkjeden din

PENGER

Reduser økonomisk risiko

ANSVAR

Bevis ansvarlighet for offentligheten

REDUSERT RISIKO

Åpenhet vil redusere risiko

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte deg og hjelpe deg hele veien!

RADIKAL INNOVASJON

Blockchain teknologi

Fjordveien 1, Høvik, Norway

sales@orixe.no

+47 90911419

8am-5pm Mon - Fri​

nb_NONorwegian