I want the sustainability assessment for free

Brukerens rett til personvern er av største betydning for Orixe. Når du registrerer deg, ber vi deg oppgi navn, organisasjon, e -postadresse og annen relatert informasjon. Vi vil bruke denne informasjonen til å gi deg ressursen du har bedt om og/eller for å gi deg støtten og relevant informasjon du trenger for å ha en god brukeropplevelse. Orixe vil ikke dele denne informasjonen med noen tredjepart.

THE PURPOSE

Orixe was created to protect public and business interests, by improving trust relations between buyers and suppliers we aim at creating a more secure, transparent and trustworthy marketplace. Our overlying philosophy with Orixe is to create a system that it will help shape a new and better industry standard with regards to product regulation and business integrity.

THE BENEFITS

Fordelene ved å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte fordeler økonomisk, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og bevise overfor offentligheten at din bedrift tar ansvar.

RADIKAL INNOVASJON

Blockchain teknologi

SIKKERHET

Sikre leverandørkjeden din

PENGER

Reduser økonomisk risiko

ANSVAR

Bevis ansvarlighet for offentligheten

REDUSERT RISIKO

Åpenhet vil redusere risiko

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte deg og hjelpe deg hele veien!

Fjordveien 1, Høvik, Norway

sales@orixe.no

+47 90911419

8am-5pm Mon - Fri​

nb_NONorwegian