Spor komponenter og produkter, og hold falske deler, korrupsjon og uærlighet ute av leverandørkjeden.

Orixe Trace

Orixe Trace hjelper deg med å skape en gjennomsiktig leverandørkjede, ved å sørge for kontinuerlig sporing av komponenter og produkter. Ved å tilby en oversikt over komponentdetaljer, originale dokumenter, og transaksjonsinformasjon, sørger Trace for at du alltid bruker produkter og komponenter som overholde de høyeste krav og standarder.

FORSIKRING MOT FALSKE DELER

Gjennom effektiv og gjennomsiktig sporing av komponenter, vil det bli mye mindre sannsynlig at falske deler og komponenter kommer inn i leverandørkjeden.

FULL OVERSIKT OVER PRODUKTDETALJER

Alltid ha oversikt over hvor komponenter og produkter kommer fra, og at de har troverdige sertifiseringer.

SIKRE ANSVARLIGGJØRELSE

Hvis feil, mangelfulle komponenter, eller andre problemer dukker opp i leverandørkjeden, gir Orixe Trace deg tydelig bevis på at leverandøren din ikke har levert i henhold til dine krav.

Orixe Trace er en nettleserbasert software tjeneste som sørger for gjennomsiktighet innad i leverandørkjeden. Modulen tillater deg å verifisere alle detaljer du måtte behøve med tanke på produkter og komponenter du kjøper fra en leverandør. Når du sender en transaksjon i Orixe Trace kan du fastsette spesifikke kriterier som du ønsker at leverandøren overholder. Når du mottar varene kan du enkelt sammenligne kriteriene dine med transaksjonsdetaljene i Trace. Leverandørers samtykke til transaksjonen, og alle detaljene, blir lagret i Orixe sin blokkjede for å sørge for 100% dataintegritet og -sikkerhet. Hvis det må gjøres endringer av transaksjonsdetaljene, må dette godkjennes av alle parter, og endringene lagres i blokkjeden. Dette sørger for at du alltid kan dokumentere hva leverandøren din påstår at de sender deg, og du enkelt kan bevise avvik fra dine krav.

 

Orixe Trace tillater deg også å lese av spesifikk informasjon om en komponent eller vare, gjennom hele leverandørkjeden fra dine leverandørers leverandører og lenger ut, for eksempel originaldokumenter eller informasjon om opphavsland. Dette hjelper deg å sørge for at du ikke mottar feilproduserte eller falske varer, og sikrer at du kan ansvarliggjøre de riktige leverandørene hvis feil skulle skje. For dine leverandører, er bruken av Orixe Trace kostnadsfritt.

Prosessen i Orixe Trace

Mottaker sender en transaksjonsforespørsel til leverandør via Orixe Trace.

Sender godtar transaksjonen og en bekreftelse sendes automatisk til mottaker om ordrekravene og dokumentering av transaksjonen.

Informasjonen låses i Orixes blokkjede som sørger for 100% dataintegritet. Hvis endringer gjøres kreves det godkjenning fra både mottaker og sender.

Når du mottar ordren kan du enkelt sammenligne varen med det bekreftede kravene som er registrert i Orixe Trace.

Etabler leverandør- kjedeeffektivitet

Overhold forskriftskrav

Gjennomsiktighet med offentligheten

Reduser tap fra falske varer

Reduser risiko

Orixe Trace Tutorial

Steg-for-steg guide til Orixe Trace modulen

KONTAKT OSS I DAG

Interessert i Orixe Trace?

Klikk på knappen under for å avtale en gratis konsultasjon med oss for å få mer informasjon om modulen, hvordan man kan komme i gang med å bruke den, og hvordan Trace kan tilpasses din bedrift.

Teknologien bak Trace

The Orixe Blockchain

Lær mer om blokkjedeteknologien vi bruker.

Enkel onboarding med Orixe

1Konsultasjon og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe mest mulig effektivt hjelpe din bedrift med å sikre sin leverandørkjede? Hva behøver du av oss? Å bygge relasjoner er viktig for oss, og hjelper oss med å sørge for at modulene våre matcher dine behov og eksisterende rutiner.

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vårt vil sørge for at dine medarbeidere har ekspertisen og kunnskapen de behover for å kunne bruke Orixe plattformen mest mulig effektivt.

3Testing og integrering med ERP-system

Teamet vårt vil hjelpe til med å sømløst integreret vår software med dine nåværende bedriftssystemer og prosesser.

HVA FÅR DU?

Fordelene med å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte økonomiske fordeler, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og effektivt kunne vise dette til offentligheten.

RADIKAL INNOVASJON

Banebrytende blokkjedeteknologi

SIKKERHET

Vår teknologi sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

REDUSERTE KOSTNADER

Redusér kostnadene forbundet med å revidere leverandører og bevise produkters autensitet.

ANSVAR

Dokumenter, bevis, og sørg for ansvarlighet i alle transaksjoner

REDUSERT RISIKO

Redusér risikoen for at falske deler kommer inn i produksjonslinjen og produktporteføljen

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte og hjelpe deg hele veien!