Rapporter CSR/ESG-modenhetsnivået for din bedrift og leverandørkjeden som helhet.

Orixe Sustainability

Hvor bærekraftig er virksomheten din? Hva slags spor ønsker du å etterlate på planeten? Orixe Sustainability lar deg enkelt gjøre en egenvurdering av hvor bærekraftig bedriften din, og levererandørkjeden som helhet, er. Dette lar deg bevise din bedrifts dedikasjon til FNs bærekraftsmål, og compliance lovgivning som Åpenhetsloven.

MÅL DIN LEVERANDØRKJEDE

Orixe Sustainability gir deg en effektiv oversikt over din egen, og din leverandørkjedes, fremgang med bærekraftig utvikling.


VIS AT DU ER DEDIKERT

Bruk dine scorer til å vise dine kunder og samarbeidspartnere at du er dedikert til FNs mål for bærekraftig utvikling eller arbeidet med Åpenhetsloven.

VURDER DIN CSR-MODENHET

Både for din bedrift, og for leverandørkjeden, er scorene gode indikatorer for hvilke områder bedriften din må fokusere mer ressurser og krefter på.

Orixe Sustainability modulen er en nettleserbasert softwaretjeneste som er designet for å score din bedrifts modenhetsnivå i henhold til FN’s 10 Global Compact prinsipper. Modulen består av en spørreundersøkelse på 13 spørsmål, som alle relaterer seg til 1 av de 10 Global Compact prinsippene. Disse prinsippene er delt inn i fire hovedkategorier, Menneskerettigheter, Arbeid, Miljø og Anti-korrupsjon. Du vil få muligheten til å vurdere din egen, og dine leverandørers, modenhetsscore i hver av disse kategoriene, og som en total vektet sum. Scoren gir også gode indikasjoner på hvor det er risiko for menneskerettighetsbrudd eller dårlige arbeidsvilkår, som kan tydeliggjøre fokusområdet i arbeidet med Åpenhetsloven.

Enkel å bruke

Sustainability modulen er enkel å bruke. Du fyller ut spørreskjemaet, og så mottar du din modenhetsscore. Dersom du velger å invitere leverandører til å bruke Sustainability modulen, vil du også kunne se den gjennomsnittlige modenhetsscoren til alle dine leverandører som har fullført egenvurderingen.

Orixe Sustainability Tutorial

Hvordan bruke Sustainability modulen, steg-for-steg

Prosessen til Orixe Sustainability

Registrer en Orixe-bruker

Gå til Orixe dashboardet og klikk på Sustainability ikonet

Fyll ut Global Compact egenvurderingsskjemaet

Sustainability modulen utregner en score basert på egenvurderingen. Del gjerne scoren videre med andre!

Inviter dine leverandører til å fullføre sine egne vurderinger, klikk på "invite" i topp-menyen øverst til høyre

Når dine leverandører har fullført sine vurderingen vil en gjennomsnittsscore over leverandørkjeden din være tilgjengelig på dashboardet til Sustainability modulen, sammen med din egen score

KONTAKT OSS I DAG

Interessert i Orixe Sustainability?

Klikk på knappen nedenfor for å avtale en gratis konsultasjon med oss for mer informasjon om modulen, hvordan du begynner å bruke den og hvordan Sustainability kan tilpasses din virksomhet.

Teknologien bak Sustainability

The Orixe Blockchain

Lær mer om blokkjedeteknologien vi bruker.

Enkel onboarding med Orixe

1Konsultasjon og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe mest mulig effektivt hjelpe din bedrift med å sikre sin leverandørkjede? Hva behøver du av oss? Å bygge relasjoner er viktig for oss, og hjelper oss med å sørge for at modulene våre matcher dine behov og eksisterende rutiner.

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vårt vil sørge for at dine medarbeidere har ekspertisen og kunnskapen de behover for å kunne bruke Orixe plattformen mest mulig effektivt.

3Testing og integrering med ERP-system

Teamet vårt vil hjelpe til med å sømløst integreret vår software med dine nåværende bedriftssystemer og prosesser.

HVA FÅR DU?

Fordelene med å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte økonomiske fordeler, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og effektivt kunne vise dette til offentligheten.

RADIKAL INNOVASJON

Banebrytende blokkjedeteknologi

SIKKERHET

Vår teknologi sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

REDUSERTE KOSTNADER

Redusér kostnadene forbundet med å revidere leverandører og bevise produkters autensitet.

ANSVAR

Dokumenter, bevis, og sørg for ansvarlighet i alle transaksjoner

REDUSERT RISIKO

Redusér risikoen for at falske deler kommer inn i produksjonslinjen og produktporteføljen

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte og hjelpe deg hele veien!