CO2 KALKULATOR
Orixe har som visjon å hjelpe næringslivet til å bli mer bærekraftig. Som en del av dette har vi, i samarbeid med Oslomet og Gründergarasjen, utviklet en CO2 kalkulator for bedrifter, fordi vi vet at dette er første steg mot en positiv endring.

Klimaforandringene er ekte, og en unektelig trussel mot vårt samfunn.

Effektene er allerede synlige, og vil bare bli mer katastrofale om vi ikke handler nå. Gjennom utdanning, innovasjon, og etterlevelse av våre klimamål, kan vi gjøre de endringene som behøves for å redde planeten. Disse endringene vil føre til store muligheter for å modernisere infrastruktur, noe som vil skape nye arbeidsplasser og øke velstanden over hele verden.

Med tanke på dette er det viktig at vi reduserer CO2 utslippene, og vi må alle gjøre vår del.

FN’s 13. mål for bærekraftig utvikling er å handle umiddelbart for å stoppe klimaendringene og bekjempe konsekvensene.

BEREGNE CO2 UTSLIPP FOR DIN BEDRIFT

ELLER KONTAKT CUSTOMER SUCCESS TEAMET VÅRT

Customer Success Teamet vårt er her for å hjelpe deg og dine leverandører. Vårt mål er å sørge for at du kommer godt i gang med Orixe plattformen, og får tilgang på de funksjonene du behøver.

Brukerens rett til personvern er av største betydning for Orixe. Når du registrerer deg, ber vi deg oppgi navn, organisasjon, e -postadresse og annen relatert informasjon. Vi vil bruke denne informasjonen til å gi deg ressursen du har bedt om og/eller for å gi deg støtten og relevant informasjon du trenger for å ha en god brukeropplevelse. Orixe vil ikke dele denne informasjonen med noen tredjepart.