Sørg for at leverandører overholder kvalitetsstandardene dine og bruk mindre tid på revisjoner.

Orixe Audit

Orixe Audit er en løsning for automatisk revisjon av leverandører, som reduserer tid og ressurser brukt på revisjon samtidig som det forbedrer resultater.

Audit gir også en effektiv oversikt over alle leverandørene dine og deres overholdelsesstatus, slik at du kan unngå å bruke ikke-godkjente leverandører.

EFFEKTIV REVISJONSPROSESS

Orixe Audit automatiserer og forenkler prosessen med å revidere og godkjenne leverandører.

FULL OVERSIKT OVER LEVERANDØRPORTEFØLJEN

Få full oversikt over leverandørene dine, om de er godkjent for innkjøp og hvor de er i revisjonsprosessen.

SIKRE LEVERANDØRSAMSVAR

Den komplette oversikten gjør det lettere å velge leverandører som følger de kvalitetsstandardene du krever.

Orixe Audit modulen er en SaaS som er et enkelt og kraftig verktøy for og mer effektivt revidere og administrere leverandører. Denne modulen er designet for å støtte arbeidet som utføres av kvalitetssikrings- og kvalitetsstyringspersonalet, blant annet innen innkjøp og leverandørledelse.

 

Orixe Audit sørger for at mindre tid blir brukt på å organisere og få oversikt over leverandører og utarbeiding revisjonsdokumenter. Den gjør det også enkelt å følge opp leverandører i forbindelse med Åpenhetsloven og annen compliance lovgivning.

 

Modulen er nettleserbasert og integreres enkelt med dagens ERP-systemer og rutiner. Hovedfunksjonene i modulen er automatisk revisjon, og en effektiv og intuitiv oversikt over leverandører. Brukeren kan selv lage tilpassede automatiske revisjonsskjemaer inne i modulen, som vil bli sendt til utvalgte leverandører ved bestemte intervaller. Dersom leverandøren returnerer et utfylt skjema, kan du godkjenne, avvise eller betinget godkjenne leverandøren inne i Orixe Audit.

 

En leverandørs status kan settes til å utløpe etter et angitt intervall, eller på en bestemt dato – noe som igjen kan utløse automatisk sending av et nytt revisjonsskjema. Det er også enkelt å søke etter spesifikke leverandører og se den nåværende statusen deres, og alle ansatte med tilgang til en av bedriftens Orixe brukere vil kunne verifisere statusen til en leverandør på et øyeblikk.

Orixe Audit Tutorial

En trinn-for-trinn guide til Orixe Audit modulen.

Orixe Audit ved første øyekast

Lag smarte revisjonsskjemaer for gjentakende automatisk bruk. Disse kan tilpasses til å inkludere alle mulige nødvendige felter du vil at leverandøren din skal fylle ut.

Det er gratis for leverandørene å fylle ut revisjonsskjemaene som sendes gjennom Orixe Audit.

Enkelt få oversikt og godkjenn eller avvis leverandører basert på de ferdige revisjonsskjemaene.

Skjemaer kan automatisk bli sendt til leverandører med jevne mellomrom, og utløpsdatoer kan angis for individuelle leverandører.

Den nåværende statusen til en leverandør er lett tilgjengelig og søkbar for deg og alle i organisasjonen din med tilgang til en Orixe bruker.

KONTAKT OSS I DAG

Interessert i Orixe Audit?

Klikk på knappen nedenfor for å avtale en gratis konsultasjon med oss for mer informasjon om modulen, hvordan du begynner å bruke den og hvordan Audit kan tilpasses din virksomhet.

Teknologien bak Audit

The Orixe Blockchain

Lær mer om blokkjedeteknologien vi bruker.

Enkel onboarding med Orixe

1Konsultasjon og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe mest mulig effektivt hjelpe din bedrift med å sikre sin leverandørkjede? Hva behøver du av oss? Å bygge relasjoner er viktig for oss, og hjelper oss med å sørge for at modulene våre matcher dine behov og eksisterende rutiner.

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vårt vil sørge for at dine medarbeidere har ekspertisen og kunnskapen de behover for å kunne bruke Orixe plattformen mest mulig effektivt.

3Testing og integrering med ERP-system

Teamet vårt vil hjelpe til med å sømløst integreret vår software med dine nåværende bedriftssystemer og prosesser.

HVA FÅR DU?

Fordelene med å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte økonomiske fordeler, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og effektivt kunne vise dette til offentligheten.

RADIKAL INNOVASJON

Banebrytende blokkjedeteknologi

SIKKERHET

Vår teknologi sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

REDUSERTE KOSTNADER

Redusér kostnadene forbundet med å revidere leverandører og bevise produkters autensitet.

ANSVAR

Dokumenter, bevis, og sørg for ansvarlighet i alle transaksjoner

REDUSERT RISIKO

Redusér risikoen for at falske deler kommer inn i produksjonslinjen og produktporteføljen

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte og hjelpe deg hele veien!