Våre Tjenester

Revisjon av leverandører kan være tidkrevende og vanskelig å organisere. På grunn av dette har vi har bygd denne modulen for å hjelpe deg med å automatisere og forenkle prosessen med å revidere leverandører.

Trace tilbyr deg full innsikt i hvert eneste ledd i leverandørkjeden. Dette gjør at du effektivt kan spore komponenter og varer, og enkelt verifisere om de overholder dine krav og kriterier og stemmer med sin originale dokumentasjon.

Sustainability er et kraftig egenvurderingsverktøy som tillater deg og enkelt gi en score til din bedrifts, og din leverandørkjedes, CSR-modenhet i overensstemmelse med FN’s Global Compact prinsipper for bedriftsbærekraft. Scoren gir gode indikasjoner på fokusområder med tanke på Åpenhetsloven og annen Compliance lovgivning.

Orixe tilbyr flere software-moduler som alle er designet med mål om å forenkle og forbedre systemene og prosessene i moderne leverandørkjeder. Tjenestene våre er ment å være sømløst integrerbare med nåværende forretningspraksiser, og redusere ineffektivitet. Alt fra transaksjonsoversikt og leverandørrevisjoner, til overvåkning av juridiske eller CSR krav og ettermarkedtransaksjoner – alle data som lagres i vår plattform er sikret av vår blockchain, noe som sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

INTERESSERT I VÅRE TJENESTER?

Customer Success Teamet vårt er her for å hjelpe deg og dine leverandører. Målet vårt er å sørge for at du kommer godt i gang med Orixe plattformen, og får tilgang på de funksjonene du behøver.

Enkel onboarding med Orixe

1Konsultasjon og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe mest mulig effektivt hjelpe din bedrift med å sikre sin leverandørkjede? Hva behøver du av oss? Å bygge relasjoner er viktig for oss, og hjelper oss med å sørge for at modulene våre matcher dine behov og eksisterende rutiner.

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vårt vil sørge for at dine medarbeidere har ekspertisen og kunnskapen de behover for å kunne bruke Orixe plattformen mest mulig effektivt.

3Testing og integrering med ERP-system

Vi vil hjelpe til med å sømløst integrere Orixe softwaren med dine nåværende bedriftssystemer og prosesser.

HVA FÅR DU?

Fordelene med å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte økonomiske fordeler, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og effektivt kunne vise dette til offentligheten.

RADIKAL INNOVASJON

Banebrytende blokkjedeteknologi

SIKKERHET

Vår teknologi sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

REDUSERTE KOSTNADER

Redusér kostnadene forbundet med å revidere leverandører og bevise produkters autensitet.

ANSVAR

Dokumenter, bevis, og sørg for ansvarlighet i alle transaksjoner

REDUSERT RISIKO

Redusér risikoen for at falske deler kommer inn i produksjonslinjen og produktporteføljen

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte og hjelpe deg hele veien!