ORIXE BLOCKCHAIN

Blockchain-teknologien vår er en hybrid skyløsning som kombinerer blockchain med skalerbarheten og brukervennlighet i en klassisk database. Dette sikrer at Orixe blockchain har lavt energiforbruk samtidig som den opprettholder høy effektivitet.

En tradisjonell blockchain er en form for distribuert datalagring. Her lagres informasjon som en uavhengig blokk, før den distribueres til alle de enkelte brukerne av et nettverk. Disse informasjonsblokkene bindes deretter sammen gjennom unike matematiske tall. Effekten er at den nyeste blokken alltid verifiseres av nummeret knyttet til blokken før den. På denne måten opprettes en kjede av blokker, eller en blokkjede. Nye blokker mottar alltid nye unike matematiske tall, som knytter dem til tidligere. Dette har mange innvirkninger på datasikkerheten. Spesielt er det vanskelig å forfalske nye blokker, siden de må verifiseres av alle de tidligere blokkene i nettverket. Det blir umulig å tukle, ettersom å gjøre endringer i en blokk kan ugyldiggjøre alle blokker etter den. Dette sikrer at dataene er uforanderlige.

 

Orixes blockchain sørger for at dataene dine er sikre og gjennomsiktige uten at det går på bekostning av personvernet. Vi har oppfunnet en smart måte å minimere mengden åpen informasjon på Orixe-blokkjeden uten å redusere nivået av sporbarhet og åpenhet som er nødvendig for å beskytte mot forfalskning. Dette betyr at mens du har full oversikt og innsikt i dine egne data, og dataene til de spesifikke produktene du mottar, kan du ikke se data knyttet til andre produkter eller leverandører.

 

Vi beregner og etablerer et matematisk fingeravtrykk for dataene som er lagret i blokkjeden. Dette sikrer at informasjonen er uforanderlig, at virksomhetssensitiv informasjon holdes konfidensiell, og den lar oss minimere mengden data som faktisk er lagret på blockchain. Minimering av data på denne måten betyr at 3,5 millioner transaksjoner på Orixe-blokkjeden kan utføres med samme mengde energi som brukes i en bitcoin-transaksjon.

Nysgjerrig på hvordan en blokkjede faktisk ser ut i drift?

Våre tjenester

Sjekk ut modulene våre, som er drevet av Orixe blockchain

KONTAKT OSS I DAG

Interessert i Orixe modulene?

Klikk på knappen nedenfor for å avtale en gratis konsultasjon med oss for mer informasjon om modulen, hvordan du begynner å bruke den og hvordan Audit kan tilpasses din virksomhet.