Orixe Teknologien

Vi har utviklet en skyløsning som kombinerer blokkjedeteknologi med skalerbarheten og brukervennligheten til en klassisk database. Denne kombinasjonen lar løsningen vår fungere sømløst med interne forretningsprosesser. Vi kaller dette Orixe-blokkjeden, og det er ryggraden i Orixe-plattformen, da den verifiserer og sikrer dataene som brukes av modulene våre.

BLOCKCHAIN

En blokkjede bruker kryptografiske funksjoner for å beregne en hash for hver blokk med data. Disse blokkene er knyttet til hverandre, og den siste blokken er alltid en del av den nyeste blokkens fingeravtrykk. Resultatet er 100% dataintegritet og en løsning du og dine forretningspartnere kan stole på.

FULL DATASIKKERHET

Orixe-blokkjeden er et fullstendig sikkert system som grundig beskytter brukerinformasjon og ikke gir rom for uoppdaget tukling eller misbruk av data.

ENERGIEFFEKTIVT

Teknologien vår minimerer dobbel lagring av data i forhold til andre løsninger. Orixe-blokkjeden bruker mindre en 1/8000 av energiforbruket til Ethereum, og 1/3.500.000 av energien som Bitcoin bruker på en blokkjede transaksjon.

Nysgjerrig på blokkjeden vår og hvordan den fungerer?

Nysgjerrig på hvordan en blokkjede faktisk ser ut i drift?

KONTAKT OSS I DAG

Interessert i Orixe Teknologien?

Klikk på knappen nedenfor for å bestille en gratis konsultasjon med oss for mer informasjon om modulene som drives av denne teknologien, hvordan du begynner å bruke dem, og hvordan de kan tilpasses din virksomhet.