Ta Kontakt

LA OSS KONTAKTE DEG

ELLER KONTAKT CUSTOMER SUCCESS TEAMET VÅRT

Customer Success Teamet vårt er her for å hjelpe deg og dine leverandører. Vårt mål er å sørge for at du kommer godt i gang med Orixe plattformen, og får tilgang på de funksjonene du behøver.

Brukerens rett til personvern er av største betydning for Orixe. Når du registrerer deg, ber vi deg oppgi navn, organisasjon, e -postadresse og annen relatert informasjon. Vi vil bruke denne informasjonen til å gi deg ressursen du har bedt om og/eller for å gi deg støtten og relevant informasjon du trenger for å ha en god brukeropplevelse. Orixe vil ikke dele denne informasjonen med noen tredjepart.

DETALJER OM TJENESTENE VÅRE

Orixe gir bedrifter muligheten til å ha full kontroll over leverandørkjeden og redusere risikoen for å bli offer for pirat- og forfalskede varer. Orixe ble opprettet for å beskytte offentlige og forretningsmessige interesser. Ved å forbedre tilliten mellom kjøpere og leverandører vil vi skape en mer sikker, åpen og pålitelig markedsplass. Vår overordnede filosofi med Orixe er å lage et system som er så enkelt, effektivt og økonomisk attraktivt at det vil bidra til å forme en ny og bedre industristandard i produktregulering og forretningsintegritet. Våre tre moduler er Audit, Trace and Chain.

VÅR PROSESS

1Onboarding og kartlegging av behov

Hvordan kan Orixe på en mest effektivt måte hjelpe din bedrift med å sikre leverandørkjeden din? Å bygge et forhold er viktig for oss

2Softwareoppsett og opplæring av nøkkelbrukere

Teamet vår vil vise deg hvor effektivt og enkelt det er å implementere programvaren vår i din virksomhet. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for bedrifter som er interessert.

3Testing og ERP - Integrering

Teamet vårt vil være en del av implementeringen av programvaren vår i dine nåværende aktiviteter. Begynnelsen på et forretningsforhold har startet!


HVA FÅR DU?

Fordelene ved å ta i bruk våre tjenester er mange. Ikke bare vil din bedrift ha direkte fordeler økonomisk, kvalitetmessig og effektivitetsmessig, men du vil også være i stand til å ta samfunnsansvar og bevise overfor offentligheten at din bedrift tar ansvar.

RADIKAL INNOVASJON

Banebrytende blokkjedeteknologi

SIKKERHET

Vår teknologi sørger for 100% dataintegritet og -sikkerhet

REDUSERTE KOSTNADER

Redusér kostnadene forbundet med å revidere leverandører og bevise produkters autensitet.

ANSVAR

Dokumenter, bevis, og sørg for ansvarlighet i alle transaksjoner

REDUSERT RISIKO

Redusér risikoen for at falske deler kommer inn i produksjonslinjen og produktporteføljen

VÅR STØTTE

Vi er her for å støtte og hjelpe deg hele veien!