Har du spørsmål til oss?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

GENERELLE SPØRSMÅL

Ja, vi er her for å hjelpe deg, og din bedrift. Hvis du har noen problemer eller spørsmål, bare ring oss på +47 909114119 eller send en mail til support@orixe.no. Vi vil hjelpe deg så raskt som mulig. Vi tilby også en “knowledge base” for Orixe-brukere som inneholder nyttig informasjon, tips, og brukerveiledninger, bare klikk på “Knowledge Base” linken når du er logget inn i Orixe plattformen.

Orixe styrker bredrifter slik at de har full kontroll over leverandørkjeden sin. Vi tilby sporbarhet og transparens i alle transaksjoner i leverandørkjeden med Trace modulen vår. Vi hjelper også bedrifter med å bygge mer effektive prosesser når det gjelder leverandørrevisjon med Audit modulen.

All data som går inn i Orixe blir kryptert. På grunn av dette, vil du være den eneste brukeren som har mulighet til å lese av din egen data. Visse utvalgte data vil være mulig å lese for de brukerne du utfører transaksjoner med. Minimalt med data (Opprinnelsesland, serienummer, etc.) er synlig for andre brukere som mottar varen gjennom Orixe. Ingen sensitiv informasjon blir delt videre.

All data entered in Orixe is encrypted. Because of this you will be the only one who has the opportunity to read your data. Some data will be sent to the users you make transactions with, and a miniscule amount of data (Country of origin, Serial Numbers etc.) is visible to others who receive the good. No sensitive information can be shared through Orixe. 

Hver eneste del av leverandørkjeden din behøver ikke bruke Orixe for at plattformen skal ha en verdi for deg. Orixe lagrer data trygt for de delene som bruker det, og tilbyr deg mer transparens og sikkerhet med flere brukere i den samme leverandørkjeden. Samtidig, det å sikre transaksjonene du har med en enkelt kjøper eller selger kan være ekstremt viktig for å sikre etisk og forsvarlig handel.

Ja, Orixe plattformen kan enkelt implementers med det ERP-systemet du bruker. We bruker Standard API og har erfaring med å integrere med flere ERP-systemer.

Vår blokkjede er et verktøy som verifiserer all dataen på Orixe plattformen. Den sørger for a transaksjonsdata og lignende, er lagret trygt og kan ikke bli korrumpert. Ingen faktisk transaksjonsdata lagres i blokkjeden, men kun krypterte versjoner av den, som er uleselig, for å sikre konfidensialitet.

En hash-funksjon er en hvilken som helst matematisk funskjon som kan brukes for å koble data i en hvilken som helst størrelse til data i en fastsatt størrelse. En hash-funksjon tillater å enkelt verifisere input data og koble dette til en satt hash-verdi. Dersom input verdien er ukjent, er det umulig å rekonstruere hash-verdien.

Orixe plattformen er enkel å bruke, og vi har en jevn onboardingsprosess som krever lite tid og ressurser fra ditt team. Det kreves ikke ytterligere ansatte for å bruke plattformen.

Analyser vi har gjort ved en middels størrelse bedrift tilsier at økt effektivtet og reduserte kostnader ved å bruke Orixe kan spare en bedrift 150.000 NOK  i året innen lagerhold og logistikk. I tillegg til disse besparelsen er det en verdi i redusert risiko for å bli utsatt for forfalskede varer og økt effektivitet innen kvalitetssikring og anskaffelser.

Det behøves ikke noe særegent maskineri eller utstyr, Orixe er en heldigital sky-basert software-tjeneste.

Vi tilby muligheter for tilpasninger, skreddesydde løsninger avhengig av dine behov, og integrasjon med ditt ERP-system og forretningsprosesser.

FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER?

Customer Success teamet vårt er her for å hjelpe deg, og dine leverandører. Vårt mål er å sørge for at du blir onboardet ordentlig, og får maksimalt ut av Orixe plattformen.

Addresse

Stabekk, Norway

Telefon

+47 64 80 90 15

Email

support@orixe.no

Email salg

sales@orixe.no