Hvordan kan Orixe Bidra til å Sikre Verdikjeden Din?

Løsningen gir deg full sporbarhet i leverandørkjeden og sikrer at din bedrift opererer etisk og med høye kvalitetstandarer. 

Orixe hjelper deg å beskytte forsyningskjeden mot piratprodukter med hjelp av innovativ og energieffektiv blockchain teknologi. 

Vil du finne ut hvor bærekraftig din bedrift og leverandørkjede er?

Gunilla F Grimsgaard

Founder & CEO

Vår underliggende filosofi er at Orixe  skal være så brukervennlig, effektivt, og økonomisk attraktivt at det vil bidra med å forme en ny og bedre industristandard innen quality assurance og supply chain management.

Orixe Platformen Består av Fire Moduler:

Platformen kan integreres med et hvilken som helst ERP-system, det sporer komponenter hele veien og data, som det ikke er mulig å forfalske, blir koblet til komponentene hele veien.

Audit

Audit er designet til å gi deg full oversikt over leverandører, om de er godkjent for kjøp og hvor de befinner seg i revisjonsprosessen.

Sustainability

Sustainability er et kraftig selvvurderingsverktøy som lar deg enkelt score din CSR-modenhet og dele poengsummen din med leverandører og kjøpere.

Trace

Trace er en sikker og kostnadseffektiv måte å spore komponenter når de beveger seg gjennom forsyningskjeden. Modulen lar deg sikkert og effektivt se komponentdetaljer og original dokumentasjon.

After Market

After Market er et  verktøy som hjelper deg med å spore markedstransaksjoner, og sikrer mot forfalskede deler eller installasjoner som ikke er i henhold til standarder.

Orixe Platformen er:

Kontakt Customer Success Teamet Våres

Customer Success Teamet vårt er her for å støtte deg og dine leverandører. Målet vårt er å sørge for at du blir onboardet og har god bruk av Orixe plattformen.

Eller la Oss Kontakte Deg

de_DEGerman